Product Details

“Brabant 57”

57
Veiligheidsschoenklomp:
 
Veiligheidsschoenklomp met PU- zool voorzien van massief houten voetbed. Rundslederen kap met wreefband. Stalen neus 345 SB.P.WRU.E
 
Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48
867-48-700 zool

PU-zool:

Deze zool is opgebouwd uit een massief houten voetbed met daar omheen een laag polyurethaan. Hierdoor ontstaat een zool met een hoge slijtweerstand, veerkracht en anti-slip eigenschappen bij een laag gewicht. Het hout geeft een comfortabel voetbed met grote stabiliteit en een goede vochtregulatie.

58.3 Doorsnede

Doorsnede:

  1. Massief houten voetbed.
  2. PU-loopzool.
  3. Stalen neus (200J).
  4. Overneus
  5. Wreef band
  6. Contrefort
  7. Niet

Deze zool is opgebouwd uit een massief houten voetbed met daar omheen een laagpolyurethaan. Hierdoor ontstaat een zool met een hoge slijtweerstand, veerkracht enanti-slip eigenschappen bij een laag gewicht. Het hout geeft een comfortabel voetbed met grote stabiliteit en een goede vochtregulatie.

leder

Rundsleder:

Voor de schacht van de schoenklomp hebben wij het meest hoogwaardige deel van de huid gebruikt, de Croupon. Dit is op een vakkundige wijze verwerkt waardoor een leder is ontstaan wat waterbestendig is en goed ademend. Ook is het zo stevig dat het niet te veel uitloopt waardoor de pasvorm behouden blijft.